Auto Oortman 2 Schermafdruk 2020 06 05 15.37.17

Auto Oortman EV expert Losser

Bij Auto Oortman staan ze voor je klaar met alles wat met elektrisch rijden te maken, van aankoopadvies, tot aan onderhoud en reparaties. In Losser weten ze raad met je elektrische of hybride auto!  

De klanten komen al jaren vanuit Losser, Enschede en de omgeving naar Auto Oortman voor deskundige service. Al sinds 2019 is het autobedrijf een officiële partner van EDGe Mobility. Hier staat continue ontwikkelen voorop in combinatie met de klantgerichte service! Die service komt ook duidelijk naar voren in de beoordelingen.  

De medewerkers van Auto Oortman volgen meerdere keren per jaar EV-trainingen en hebben toegang tot aanvullende informatie. In de moderne werkplaats beschikken ze over de juiste EV-tools. Kortom bij Auto Oortman ben je aan het juiste adres voor onderhoud of reparatie aan een elektrisch voertuig. Is jouw elektrische auto toe aan onderhoud? Plan gemakkelijk hier online een afspraak.

Interesse in een laadpaal? 

Heb je de mogelijkheid om je elektrische auto voor de deur te zetten? Dan kan het interessant zijn om een eigen laadpaal aan te schaffen. De kosten liggen gemiddeld lager dan bij een openbare laadpaal of snel laadstation. Ook hierbij bieden ze ondersteuning. Ze zijn immers Expert in elektrisch rijden. De keuze voor een laadpaal is afhankelijk van meerdere factoren en wensen. Bij Auto Oortman staan ze voor je klaar met advies over laden en de aanschaf van een laadpaal. Vanzelfsprekend kun je bij Auto Oortman je elektrische auto laden wanneer je langskomt voor een afspraak.  

De overstap op elektrisch rijden nog niet gemaakt maar heeft dat wel je interesse? Bij Auto Oortman helpen ze je graag met het vinden van je elektrische droomauto. Neem contact op met Auto Oortman en ze gaan voor je aan de slag.  

Auto Oortman | Gronausestraat 294, Losser | www.tonnyoortman.nl
Volg Auto Oortman ook op Facebook en blijf altijd op de hoogte!