R.Kroes Audit

Autobedrijf R. Kroes is Expert in elektrisch rijden

Op 2 maart 2021 heeft Autobedrijf R. Kroes de EDGe Mobility audit met succes behaald. Heb je een een elektrische of hybride auto die toe is aan onderhoud of reparatie? Bij Autobedrijf R. Kroes staan ze voor je klaar! 

Onderhoud of reparatie aan een elektrische auto vereist andere technieken, specialistische kennis en een veilig aanpak. Bij garage R. Kroes ben je op het juiste adres met je elektrische auto! Bij R. Kroes beschikken ze over: gekwalificeerde en EV opgeleide medewerkers, remote diagnostics met originele equipment en moderne werkplaatsvoorzieningen.

Waar vind je nog een autobedrijf waar de klant echt koning is? Autobedrijf R. Kroes uit IJlst levert uitstekende service. Naast de mogelijkheden voor onderhoud en reparaties beschikken zij over een laadstation zodat je tijdens een bezoek de auto kunt laden.

Laadpaal nodig? Advies van Autobedrijf R. Kroes in Ijlst 

Interesse in een laadpaal? Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden. Maak je gebruik van zonnepanelen? Zakelijke kilometers kunnen declareren? 1-fase 1 of 3-Fase? Neem contact op met Autobedrijf R. Kroes ze staan voor je klaar met advies op basis van je wensen en de mogelijkheden.  


Autobedrijf R. Kroes | Roodhemsterweg 14 8651 CV Ijlst | www.garagekroes.nl