Autobedrijf Schmidt 4 Whatsapp Image 2020 06 05 At 12.57.53

Autobedrijf Schmidt in Vriezenveen Expert in elektrisch rijden

Ben je op zoek naar een elektrische occasion? Bekijk eens het aanbod van Autobedrijf Schmidt in Vriezenveen. Ze zijn Experts in elektrisch rijden en beschikken vaak over een ruim aanbod elektrische auto's. Ben jij eigenaar van een elektrische auto en is de auto toe aan onderhoud of een reparatie? Dan ben je aan het juiste adres hier in Vriezenveen. Schmidt is al sinds 2019 aangesloten bij EDGe Mobility en daarmee een EV-specialist.  

Onlangs zijn we samen met Werner Budding langs geweest bij Autobedrijf Schmidt. Welke onderdelen zijn belangrijk voor onderhoud? Hoe zit het met de HV-batterij en hoe weet je dat het batterijenpakket in goede staat is wanneer je een elektrische occasion koopt? Bekijk de onderstaande video en je komt het allemaal te weten.


EV-onderhoud, elektrische occasion en HV-batterij 

Is jouw elektrische auto toe aan onderhoud of een reparatie. Bij Autobedrijf Schmidt kun je gemakkelijk online een afspraak maken en geef je vervangend vervoer naar keuze aan.  

Schmidt in Vriezenveen EV onderhoud, reparatie en advies

Bij Autobedrijf Schmidt staan ze voor je klaar met alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Advies over laden of de aanschaf van een laadpaal? Hier loop je met een gedegen advies de deur uit. Vanzelfsprekend kun je hier je auto opladen tijdens een afspraak.  

Autobedrijf Schmidt | De Zuivering 44 7671 SP Vriezenveen | www.autoschmidt.nl
Volg Autobedrijf Schmidt ook op Facebook en Instagram!