Van Eeden

Autobedrijf van Eeden - Expert in elektrisch rijden

Op 28 april 2021 heeft Autobedrijf van Eeden de EDGe Mobility audit met succes afgerond. Ze zijn daarmee een nieuwe aangesloten partner en Expert in elektrisch rijden.  

Bij van Eeden staan ze voor je klaar bij de overstap op elektrisch rijden. Voorkomen is beter dan genezen. Het is daarom belangrijk om je elektrisch auto goed te onderhouden. Onderhoud of reparatie aan een elektrische of hybride auto vergt echter wel specialistische kennis. Bij van Eeden in Noordwijkerhout weet je dat je goed zit. Met de juiste kennisgereedschappen en tools houden ze je elektrische of hybride auto in topconditie! En dat allemaal met persoonlijke service, en dat is ook terug te zien in de klantbeoordelingen.  

“Centraal staat bij ons om goed naar de klant te luisteren om vervolgens het juiste advies te kunnen geven. Dit in combinatie met de persoonlijke sfeer binnen ons bedrijf zorgen uiteindelijk voor een tevreden klant. En dat is uiteraard wat wij met z’n allen willen bereiken. 

Het werken met een enthousiast en vakkundig team, stelt ons in staat om door middel van bij- en nascholing met de nieuwste ontwikkelingen van de techniek ook aan de moderne auto te kunnen werken.” Marcel van Eeden  

Expert in onderhoud en reparatie elektrische voertuigen EV

Specialist in onderhoud en reparatie aan elektrische voertuigen (EV)

Is je elektrisch of hybride toe aan onderhoud of reparatie? Plan gemakkelijk online een afspraak voor de werkplaats.  

Niet alleen voor onderhoud of reparatie staan ze voor je klaar. Heb je vragen over elektrisch rijden, het laden van de auto of interesse in een eigen laadvoorziening? Neem contact op met Autobedrijf van Eeden en kijk samen naar de mogelijkheden. Uiteraard beschikken ze bij van Eeden over een laadstation zodat je tijdens een bezoek de auto kunt laden.  

Autobedrijf van Eeden | Walserij 12 2211 SJ Noordwijkerhout | www.autobedrijfvaneeden.nl
Volg Autobedrijf van Eeden op Facebook en LinkedIn