Audit Van Geel

Autobedrijf van Geel in Hoeven nieuwe EV-specialist

Na een succesvolle audit op 14 oktober is Autobedrijf van Geel een Expert in elektrisch rijden en aangesloten bij EDGe Mobility. Met je elektrische of hybride auto ben je op het juiste adres in Hoeven bij Autobedrijf van Geel. Ze staan voor je klaar met alles wat met elektrisch rijden te maken heeft.  

Een elektrisch auto heeft net als een auto met een verbrandingsmotor onderhoud nodig. De frequentie van een volledige elektrische auto ligt weliswaar lager. Dit komt onder anderen omdat een volledige elektrische auto over minder bewegende onderdelen beschikt die onderhevig zijn aan slijtage. Onderhoud aan een elektrische auto vraagt om andere kennis en tools. Bij Autobedrijf van Geel zijn ze gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan elektrische en hybride auto's. De monteurs volgen meerdere EV-trainingen per jaar en hebben toegang tot aanvullende fabrikanten informatie. Je kunt hier terecht voor EV-onderhoud aan alle merken. De werkplaats van Autobedrijf van Geel is modern en beschikt over de juiste tools en gereedschappen. Specialistische kennis met persoonlijke service.  

''De sterke punten daarbij zijn de persoonlijke aandacht, het leveren van kwalitatief goede werkzaamheden en bovenal open en eerlijk naar de klanten toe. Klanten zijn bij ons altijd welkom in de werkplaats, ze mogen zien wat er met hun auto gebeurt.'' 

Is je auto toe aan onderhoud over een reparatie? Plan gemakkelijk online een afspraak bij Autobedrijf van Geel

Advies over laden en de aanschaf van een laadpaal 

Ben je in de mogelijkheid om de auto voor de deur te parkeren? Mogelijk heb je interesse in een eigen laadpaal of wallbox. Bij Autobedrijf van Geel staan ze voor je klaar met advies over de aanschaf van een laadpaal. Is het je eerste elektrische auto, ook voor vragen over het laden van de auto kun je terecht bij Autobedrijf van Geel voor advies. Vanzelfsprekend beschikken ze bij van Geel over een laadstation om tijdens een bezoek je auto te laden.

Diagnose stellen aan Tesla's 

Wist je dat alle EDGe Mobility partners toegang hebben tot de originele diagnosetester van Tesla, de Tesla Toolbox. Hiermee stellen ze een snelle en efficiënte diagnose aan Tesla modellen. Dit kan soms zelfs op afstand, als de auto nog voor de deur staat. Daar moet de eigenaar uiteraard wel toestemming voor geven via een verificatie. Na toestemming kan de auto uitgelezen worden nog voordat de auto is aangeboden in de werkplaats, handig!  

Autobedrijf van Geel | De Hoge Akker 2 B 4741TW Hoeven | www.autobedrijfvangeel.nl 
Volg Autobedrijf van Geel ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!