Autobedrijf Van Der Linde Autofirst 2 Whatsapp Image 2020 06 05 At 12.59.51

AutoFirst van der Linde - Expert in elektrisch rijden

Is je elektrische auto toe aan onderhoud of een reparatie? Goed om te weten dat je dan bij AutoFirst van der Linde terecht kunt in Balkbrug en omgeving. Vanwege de specialisatie in elektrische en hybride auto's kun je hier terecht voor alles wat te maken heeft met elektrisch rijden. 

Onderhoud aan een elektrische auto? Hoe zit dat?

Vaak genoeg denkt men dat een elektrische auto geen onderhoud heeft. Het klopt dat een EV minder onderhoud nodig heeft dan een auto met een verbrandingsmotor. Dit komt onder anderen omdat een volledig elektrische auto over veel minder bewegende onderdelen beschikt die onderhevig zijn aan slijtage. Een hybride voertuig beschikt over beide systemen. Onderhoud blijft echter essentieel om je elektrische auto in topconditie te houden.  

Aircoservice bij een EV  

We nemen het voorbeeld van de airco. Dit is in alle soorten voertuigen belangrijk. Bij een EV wordt deze echter vaak ook ingezet als koeling systeem voor de HV-batterij. Deze functioneert namelijk het beste in de juiste temperatuur omstandigheden. Daarom is het essentieel dat de airco naast dat dit voor jezelf prettig is, naar behoren werkt. Wil je meer weten over onderdelen aan een elektrische auto waarbij onderhoud uitvoeren belangrijk is om in topconditie te blijven? Dat lees je hier!  

Is je EV toe aan onderhoud of reparatie? Plan gemakkelijk online een afspraak in de werkplaats.

Experts in elektrisch rijden van A tot Z 

Bij AutoFirst van der Linde zijn ze gespecialiseerd in elektrisch rijden. Van aankoop en advies, tot onderhoud en reparatie. Advies over alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Je kunt hier dan ook terecht met al je vragen over de aanschaf van een laadpaal en hoe het zit met laadpassen.  

Bij AutoFirst van der Linde zijn ze aangesloten bij EDGe Mobility. Ze beschikken over een moderne werkplaats, de juist EV-tools en de medewerkers zijn gecertificeerd en getraind. Bovendien hebben ze toegang tot aanvullende technische fabrikanteninformatie van alle merken. Mocht er een zeer complex probleem zijn, dan krijgen ze ondersteuning via EDGe Mobility.  

Autofirst van der Linde | Oud Avereest 23 7707 PM Balkbrug | wwww.autofirst-vanderlinde.nl
Volg Autofirst van der Linde ook op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte!