IMG 4056

Automobielbedrijf Zeilmaker in Rheden - Expert in elektrische en hybride voertuigen

Is je elektrische auto toe aan onderhoud of reparatie? Dan kun je terecht bij Automobielbedrijf Zeilmaker in Rheden. Al vanaf het begin aangesloten bij EDGe Mobility en een EV-specialist. Ze beschikken hier over een moderne werkplaats, EV-tools en over de juiste kennis. De monteurs volgen meerdere EV-trainingen per jaar en zijn daardoor continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  

Een autobedrijf met een dorpskarakter. Persoonlijke service met hoogwaardige EV-kennis. Je kunt hier terecht voor onderhoud voor alle merken! ''Service, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Uiteraard hebben wij concurrerende en scherpe prijzen wat betreft onderhoud en reparatie.'' 

Onderhoud aan elektrische auto's van alle merken!

Onderhoud bij een elektrische auto gaat anders in zijn werk dan onderhoud aan een voertuig met verbrandingsmotor. De frequentie bij een volledig elektrische auto ligt over het algemeen lager omdat de auto over minder bewegende onderdelen beschikt, die onderhevig zijn aan slijtage. Echter is onderhoud nog altijd belangrijk om het voertuig in topconditie te houden. Denk aan het onderstel, de remmen en de airco. De airco is bovendien vaak een belangrijk systeem om de HV-batterij te koelen of verwarmen. Des te belangrijker dat deze optimaal werkt. Wil je weten hoe dat zit? Dat lees je hier!  

Uiteraard beschikken ze bij Autobedrijf Zeilmaker over een laadstation om tijdens een afspraak je elektrische auto te kunnen laden en staan ze hier voor je klaar met advies over alles dat met elektrisch rijden te maken heeft. Is je elektrische auto toe aan onderhoud of een reparatie maak hier gemakkelijk online een afspraak! 

Originele diagnosetester Tesla, de Tesla Toolbox

Wist je dat alle partners toegang hebben tot de originele diagnosetester van Tesla? Hiermee stellen de autobedrijven snel en efficiënt de juiste diagnose aan alle Tesla modellen. Beschik jij over een Tesla en zijn de banden aan vervanging toe? Ook daarvoor kun je terecht bij Automobielbedrijf Zeilmaker. In Rheden hebben ze een ruim aanbod banden voor verschillende Tesla modellen zoals Model 3, Model 3 en Model X.

Automobielbedrijf Zeilmaker |Groenestraat 7 6991 GA Rheden | www.zeilmaker-rheden.nl 
Blijf op de hoogte en volg Zeilmaker op Facebook