Edgemobility13

AutoNiveau en EDGE Mobility hebben beschikking over originele Tesla-diagnoseapparatuur

AutoNiveau heeft sinds enkele weken de beschikking over de originele Tesladiagnoseapparatuur. Hiermee kan op afstand een Tesla worden uitgelezen en diverse instellingen worden gemaakt. Hierdoor worden onze partners, waaronder alle EDGe Mobility-bedrijven, nog beter ondersteund.

Voor veel autobedrijven is het verkrijgen van een toegang tot fabrieksinformatie en/of de originele diagnosetool een uitdaging. AutoNiveau heeft dit voor heel merken al ingericht en begeleidt autobedrijven bij de aanschaf en gebruik hiervan. In sommige situaties is de licentie voor een bepaald automerk zo kostbaar dat aanschaf door een autobedrijf financieel niet aantrekkelijk is.


Diagnose stellen aan Tesla's met originele diagnosetester

Volgens Menno Verhorst, directeur AutoNiveau, stond de wens om autobedrijven met de originele tool van Tesla te ondersteunen hoog op het verlanglijstje. Verhorst: “Na intens onderzoek en veelvuldig contact met Tesla is dit uiteindelijk gelukt. Het voordeel van de lange zoektocht is dat onze helpdeskmedewerkers inmiddels veel ervaring hebben met het gebruik van de originele Tesla diagnosetool.”

AutoNiveau verzorgt de helpdesk voor EDGe Mobility gecertificeerde autobedrijven. EDGe Mobility is Experts in elektrisch rijden en aangesloten bedrijven zijn bekende Tesla-specialisten. Ruud Beukers, directeur EDGe Mobility: “Ik heb zeker verheugd gereageerd op het bericht dat we partners nu kunnen ondersteunen met de Tesla-tool. Nu kunnen Tesla-rijders veilig en vertrouwd bij ruim 50 EDGe Mobilitypartners door het hele land hun auto voor onderhoud en reparatie brengen.”

Voor vragen of meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen Menno Verhorst, AutoNiveau of Ruud Beukers, EDGe Mobility.