Ben De Rooy Edgemobility Elektrisch(EV)

Benderooy Expert in elektrisch rijden - Sint Philipsland

Heb je een elektrisch of hybride auto en ben je op zoek een EV-specialist? Kom eens langs bij Benderooy in Sint Philipsland. De medewerkers zijn gespecialiseerd in elektrisch voertuigen en ondersteunen je van A tot Z.  

Bij Benderooy staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Zo beschikken ze hier over de groenste carwash van Zeeland, hergebruiken materiaal waar mogelijk, scheiden afval en maken gebruik van ledverlichting. De uitbreiding van de werkplaats is bovendien dankzij zonnepanelen energieneutraal. Dan kan een specialisatie in elektrische en hybride voertuigen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt hier dan ook terecht voor alles wat met elektrisch rijden te maken heeft, ook als je de overstap naar een EV nog niet hebt gemaakt.  

Jong gebruikte elektrische occasions 

Bij Benderooy beschikken ze namelijk over elektrische occasions. Benieuwd? Neem vooral een kijkje. Staat je elektrische droomauto er niet tussen? Ook dan staan ze voor je klaar neem contact met ze op en dan gaan ze op zoek naar je elektrische droomauto. Ze werken bijvoorbeeld nauw samen met dealers in Duitsland en Luxemburg.  

Heb jij al een elektrische auto voor de deur staan en interesse in een eigen laadpaal? Bij Benderooy staan ze voor je klaar met advies. De juiste keuze voor een laadpaal is afhankelijk van verschillende factoren. Ga daarom voor zekerheid en bespreek de mogelijkheden. Uiteraard kun je tijdens deze afspraak je elektrische auto voor de deur bij Benderooy laden.  

Gespecialiseerd in onderhoud aan e-voertuigen

Een elektrische auto heeft net als alle andere voertuigen onderhoud nodig. Bij een volledig elektrische auto gaat dit wel anders in zijn werk dan bij een auto met een verbrandingsmotor. Een elektrische auto beschikt over andere onderdelen, systemen en staat bovendien onder hoge spanning. Dit vereist specialistische kennis, de juiste tools en een veilige aanpak. Bij Benderooy zijn de monteurs gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan elektrische en hybride voertuigen, en hebben ze toegang tot aanvullende fabrikanteninformatie. Je kunt hier terecht voor alle merken elektrische auto's, of het nou een Tesla model Y, Audi e-tron of Volkswagen e-golf is.  

Is jouw elektrische auto toe aan onderhoud of reparatie? Plan gemakkelijk een afspraak in de werkplaats via het contactformulier! 

Benderooy | Industrieweg 8 4675 RA Sint Philipsland | www.benderooy.nl  
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste modellen en acties? Volg Benderooy op Facebook,  en Instagram!