IMG 2405

Boonstoppel nieuwe aangesloten partner van EDGe Mobility

Op 26 april heeft Boonstoppel Autobedrijven de EDGe Mobility audit met succes afgerond en is daarmee een Expert in elektrisch rijden. 

''Aan de Oranjelaan in Waddinxveen werd 67 jaar geleden het eerste autobedrijf van de familie Boonstoppel gestart. 1951, de tijd van kolossale benzine-slurpende auto’s met futuristische staartvinnen. In de loop der jaren is er heel wat veranderd en groeide Boonstoppel Autobedrijven. Daarbij werden meer merken en vestigingen toegevoegd.'' En daarbij nu ook aangesloten bij EDGe Mobility! 

Boonstoppel EV specialist
 

Elektrische & Hybride occasions bij Boonstoppel in Waddinxveen

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische auto? Bij Boonstoppel ben je op het juiste adres. Van aankoopadvies tot onderhoud. Boonstoppel is niet voor niets Expert in elektrisch rijden. Bekijk de elektrische en hybride mogelijkheden bij Boonstoppel in Waddinxveen! 

Elk voertuig heeft onderhoud nodig. Maar bij een elektrisch of hybride voertuig gaat het onderhoud net wat anders in zijn werk dan een auto met verbrandingsmotor. Hoewel een hybride auto ook nog over een verbrandingsmotor beschikt is dit bij een volledig elektrisch voertuig niet het geval. Hierbij gaat het voornamelijk om de elektrische onderdelen zoals de accu, het oplaadsysteem en de elektromotor. Deze nieuwe technieken stellen andere eisen en vragen om een veilige aanpak. De monteurs van Boonstoppel zijn speciaal opgeleid om te kunnen werken aan e-voertuigen.

Onderhoud EV alle merken elektrisch en hybride

Specialist in onderhoud en reparatie aan alle elektrische merken


Bij Boonstoppel beschikken ze dan ook over de kennis en de apparatuur om de juiste diagnose te stellen aan een elektrische of hybride auto. Niet alleen voor onderhoud en reparatie kun je hier terecht maar ook voor vragen over elektrisch rijden, het laden of voor advies over de aanschaf van een laadvoorziening. Bij Boonstoppel staan ze voor je klaar!

 
Boonstoppel | Oranjelaan 21 2741 EP Waddinxveen | www.boonstoppel.nl
Volg Boonstoppel ook op Facebook en Instagram!