Carteam Uithoorn Audit

Carteam Uithoorn is expert in elektrisch rijden

Carteam Uithoorn heeft de EDGe Mobility audit op dinsdag 12 januari 2021 met succes afgerond en is daarmee een nieuwe aangesloten partner van EDGe Mobility.


Op zoek naar een specialist in elektrische en hybride auto's? Bij Carteam Uithoorn ben je op het juiste adres. Het aanbod aan hybride- en elektrische auto’s is de laatste jaren flink gegroeid, net als de vraag hiernaar. Het onderhoud van deze duurzame auto’s vergt echter specifieke kennis. Bij Carteam Uithoorn beschikken ze over de juiste kennis en apparatuur om onderhoud en reparatie uit te kunnen voeren aan alle merken elektrische auto’s volgens de fabrieksvoorwaarden. Carteam Uithoorn is een universeel autobedrijf voor betaalbaar onderhoud voor Uithoorn en omstreken.


Niet alleen voor onderhoud en reparatie kun je hier terecht maar ook voor je vragen over elektrisch rijden, de aanschaf van een laadpaal en elektrische occasions. Heb jij een vraag? Bij Carteam Uithoorn kun je deze gemakkelijk online stellen of plan een afspraak in voor onderhoud of een reparatie.


Carteam Uithoorn | Wiegerbruinlaan 73 1422 CB Uithoorn | www.carteamuithoorn.nl