Carteam Uithoorn Audit

Carteam Uithoorn is expert in elektrisch rijden

Carteam Uithoorn heeft de EDGe Mobility audit op dinsdag 12 januari 2021 met succes afgerond en is daarmee een nieuwe aangesloten partner van EDGe Mobility en specialist in onderhoud en reparaties aan elektrische en hybride voertuigen van alle merken. 


Op zoek naar een specialist in elektrische en hybride auto's? Bij Carteam Uithoorn ben je op het juiste adres. Het aanbod aan hybride- en elektrische auto’s is de laatste jaren flink gegroeid, net als de vraag hiernaar. Het onderhoud van deze duurzame auto’s vergt echter specifieke kennis. Bij Carteam Uithoorn beschikken ze over de juiste kennis en apparatuur om onderhoud en reparatie uit te kunnen voeren aan alle merken elektrische auto’s volgens de fabrieksvoorwaarden. Wil je meer weten over onderhoud aan een elektrische auto? Dat lees je hier! Carteam Uithoorn is een universeel autobedrijf voor betaalbaar onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen voor Uithoorn en omstreken.

Laadpaal en elektrische occasions in Uithoorn 

Niet alleen voor onderhoud en reparatie kun je hier terecht maar ook voor je vragen over elektrisch rijden, de aanschaf van een laadpaal en elektrische occasions. Heb jij een vraag? Bij Carteam Uithoorn kun je deze gemakkelijk online stellen of plan een afspraak in voor onderhoud of een reparatie.


Carteam Uithoorn | Wiegerbruinlaan 73 1422 CB Uithoorn | www.carteamuithoorn.nl
Volg Carteam Uithoorn ook op Facebook en Instagram!