Grouwstra Auto's B.V., Deventer 27021127 1654337637923036 8643326711091786160 O

Grouwstra Auto's - Deventer EV specialist onderhoud, reparatie en occasions

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische auto? Bij Grouwstra in Deventer zit je goed. Met een specialisatie in elektrische en hybride voertuigen kunnen ze je hier van A tot Z van dienst zijn. Van de aanschaf van een EV tot aan het installeren van een laadpaal, bij Grouwstra regelen ze het!  

Al een ruime tijd is Grouwstra auto's een aangesloten partner van EDGe Mobility. Je kunt hier dan ook terecht voor de aanschaf van elektrische occasions. Staat je elektrische of hybride droomauto er niet tussen? Neem contact op met Grouwstra auto's. Ze gaan voor je op zoek naar een gebruikte of nieuwe auto.  

Heb jij een elektrische auto voor de deur staan en nog geen laadpaal? Bij Grouwstra zijn ze niet voor niets Experts in elektrisch rijden. Ze staan voor je klaar met advies over de aanschaf van een laadpaal of komen een laadpaal bij je installeren. Bovendien kun je hier tijdens een afspraak je elektrische auto opladen bij het laadstation en regelen ze een laadpas. 

Onderhoud elektrisch voertuigen (EV) 

Een elektrische auto heeft net als elk ander voertuig op den duur onderhoud nodig. Het gaat echter net wat anders in zijn werk dan onderhoud aan bijvoorbeeld een auto met een verbrandingsmotor. De onderhoudskosten en onderhoudsfrequentie van een elektrische auto liggen gemiddeld lager. Dit komt omdat er minder onderdelen periodiek vervangen moeten worden zoals motorolie, bougies, een luchtfilter en distributieriem. Een elektrische auto bestaat namelijk uit minder bewegende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage.  

Onderhoud is wel nog altijd belangrijk. Denk aan de airco, de remmen, het onderstel en de banden. Wil je meer weten over onderhoud dat lees je hier! Wist je dat het belangrijk is dat de airco goed werkt? Waarom, dat lees je hier. Bij Grouwstra auto's ben je op het juiste adres voor onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen van alle merken, of het nou een Tesla model S, Volkswagen ID.3 of Fiat 500e is. De monteurs volgen meerdere keren per jaar EV-trainingen en beschikken over de juiste certificaten. De werkplaats is modern en beschikt over de juiste EV-tools. Is jouw elektrische auto toe aan onderhoud of een reparatie? Bij Grouwstra in Deventer staat ze voor je klaar. Plan gemakkelijk online een afspraak in de werkplaats!  

Grouwstra Auto's | Revalstraat 12 7418 BJ Deventer | www.grouwstra.nl  
Volg Grouwstra Auto's ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties