Audit Van Der Kwaak

Nieuwe Expert in elektrisch rijden - Auto van der Kwaak

Auto van der Kwaak is niet zomaar een autobedrijf. Al 50 jaar staan ze in de omgeving bekend als een zeer betrouwbare onderneming. Een onderneming waar ontwikkeling en een blik op de toekomst hoog in het vaandel staan. Een van de redenen om het bedrijf aan te sluiten bij EDGe Mobility. Op 11 mei 2021 heeft Auto van der Kwaak de EDGe Mobility audit met succes afgerond en zijn ze een nieuwe aangesloten partner en EV specialist.   

Bij van der Kwaak staan ze voor je klaar bij de overstap op elektrisch rijden; van aankoop, tot laadadvies en onderhoud. Staat je elektrische droomauto niet online tussen de huidige occasionsBij Auto van der Kwaak helpen ze je graag met het vinden van de gewenste auto.  

EV Expert van der Kwaak locaties

Persoonlijke EV service in Rijnsburg 


''Elke auto werkt anders, maar bij je eerste volledige elektrische auto wil je misschien wat meer uitleg. We nemen dan ook de tijd voor je en geven je graag laadadvies. Heb je de mogelijk om je elektrische auto voor de deur te zetten? Misschien heb je dan interesse in een eigen laadvoorziening. Dit is immers de meest voordelige manier om de auto op te laden. Bij de aanschaf van een laadvoorzienig zijn er vele mogelijkheden en factoren die van invloed zijn op het gebruik. Wil je zakelijk kilometers kunnen declareren? Hoe zit het met de aansluitingen? We helpen je graag bij het maken van een keuze, we staan voor je klaar met advies voor de laadvoorziening die het beste bij jou situatie past.'' 

Is je elektrische of hybride auto toe aan onderhoud of een reparatie? Plan hier gemakkelijk online een afspraak bij Auto van der Kwaak.  

Auto van der Kwaak | Brouwerstraat 51 B 2231 HP Rijnsburg | www.autokwaak.nl
Volg Auto Kwaak ook op Facebook en Instagram!