Autobedrijf Frank Overweg Audit Edge Mobility 2021 04 13

Nieuwe Expert in elektrisch rijden – Frank Overweg

Frank Overweg heeft de EDGe Mobility audit op dinsdag 13 april met succes afgerond en is daarmee een nieuwe aangesloten partner.  

Autobedrijf Frank Overweg bestaat sinds 1986 en is een relatief klein bedrijf. Frank Overweg is bewust een klein bedrijf, qua formaat, niet als het gaat om service en vakmanschap! ''De entree van ons pand wordt dus niet gevormd door een marmeren trap of andere te nemen obstakels, maar bestaat slechts uit een deur, die direct toegang geeft tot de werkplaats. Onze monteurs kennen de klanten bij naam en hebben een persoonlijke binding, wat als zeer prettig ervaren wordt.'' 

Elk voertuig heeft onderhoud nodig. Maar bij een elektrisch of hybride voertuig gaat het onderhoud net wat anders in zijn werk dan een auto met verbrandingsmotor. Hoewel een hybride auto ook nog over een verbrandingsmotor beschikt is dit bij een volledig elektrisch voertuig niet het geval. Hierbij gaat het voornamelijk om de elektrische onderdelen zoals de accu, het oplaadsysteem en de elektromotor. Deze nieuwe technieken stellen andere eisen en vragen om een veilige aanpak. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid om te kunnen werken aan e-voertuigen.  

EV specialist onderhoud Tesla

De juist tools en werkplaats voor onderhoud aan elektrische auto's

Bij Frank Overweg beschikken ze dan ook over de kennis en de apparatuur om de juiste diagnose te stellen aan een elektrische of hybride auto. Niet alleen voor onderhoud en reparatie kun je hier terecht maar ook voor vragen over elektrisch rijden, het laden of voor advies over de aanschaf van een laadvoorziening. Bij Autobedrijf Frank Overweg staan ze voor je klaar! Plan hier een afspraak in de werkplaats!  


Autobedrijf Frank Overweg | Rijksstraatweg 94-96 8121 EG Olst – Wijhe | www.frankoverweg.nl
Volg Frank Overweg op Facebook en Instagram!