Autobedrijf Mudde En Kok 6 WELKOM 29792937 1764937500196393 7410375541862550474 N

Specialist in elektrisch en hybride onderhoud Mudde Kok

Ben je op zoek naar een elektrische auto? Neem eens een kijkje bij Mudde Kok. Met een ruim assortiment elektrische auto's ben je hier op het juiste adres. Staat jouw elektrische droomauto er niet bij? Geen probleem ze gaan graag voor je op zoek.  

Onderhoud is belangrijk om je auto in topconditie te houden, dit is ook het geval bij een volledig elektrische auto. De frequentie van onderhoud ligt weliswaar lager dan bij een auto met verbrandingsmotor. Dit komt onder andere omdat een volledige elektrische auto over minder bewegende onderdelen beschikt die behoefte hebben aan een periodieke controle. Maar onderhoud is nog altijd belangrijk. Ben je op zoek naar een autobedrijf in de omgeving van Urk dan ben je bij Mudde Kok op het juiste adres.  

Plan gemakkelijk online een afspraak voor in de werkplaats op de website.

Bij Mudde Kok volgen de medewerkers geregeld EV-trainingen. Niet alleen de monteurs maar ook de service adviseurs. Daarom kun je bij Mudde Kok terecht voor je al je vragen omtrent alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Bovendien staan ze hier voor je klaar met advies over laden of de aanschaf van een laadpaal/wallbox.  

Mudde Kok | Makkummerwaard 7 8321 WV Urk | www.muddekok.nl
Volg Mudde Kok ook op Facebook en LinkedIn!