Van Driel Whatsapp Image 2 2020 06 05 At 12.48.57

Van Driel in Hoofddorp is Expert in elektrisch rijden

Ben je op zoek naar een elektrische occasion? Bij Van Driel in Hoofddorp ben je op het juiste adres. Als Expert in elektrisch rijden beschikken ze hier over een wisselend aanbod elektrische en hybride occasions. Staat je droom EV er niet tussen? Ook voor een zoekopdracht staan ze voor je klaar!  

HV-Batterij status  


Het allerbelangrijkste bij de aanschaf van een elektrische occasion is de status van de HV-batterij. Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan wat betreft de status van de HV-batterij. Door gebruik, leeftijd en (snel) laden raakt de batterij sneller leeg. Dit noemen we degradatie van de batterij, oftewel het afnemen van de capaciteit (inhoud) van de batterij. Bij een elektrisch voertuig vertaalt dit zich in een lagere batterij-range. Je kunt dus een kortere afstand afleggen met je elektrische auto. 

Om zeker te weten dat de HV-batterij in een goede conditie is kun je deze uit laten lezen. We noemen dit ook wel de State of Health. Bij van Driel kunnen ze 70% van alle modellen die op de markt zijn de status van de HV-batterij uitlezen. Zo weet je zeker dat de HV-batterij nog in een goede conditie is.  

EV-specialist 

Van Driel is een aangesloten EDGe Mobility partner en daarmee Expert in elektrisch rijden. Niet alleen voor de aankoop van een elektrische auto kun je dus hier terecht maar ook voor onderhoud en reparaties. De medewerkers van van Driel beschikken over de juiste certificaten, worden meerdere keren per jaar getraind en hebben toegang tot aanvullende technische fabrikanten informatie.  

Is je elektrisch auto toe aan onderhoud of een reparatie? Bij van Driel kun je gemakkelijk online een afspraak plannen in de werkplaats. 

Tesla Toolbox. Wist je dat alle aansloten EDGe Mobility partners toegang hebben tot de originele diagnosetester van Tesla, de Tesla Toolbox? Hiermee kunnen sommige modellen zelfs op afstand uitgelezen worden. Uiteraard pas na een verificaties mail waarbij er door de gebruikers toestemming is gegeven. Dit kan handig zijn, want dan kan de Tesla al uitgelezen worden voordat deze is aangeboden in de werkplaats. Bij van Driel ben je niet merk gebonden maar kunnen ze onderhoud en reparaties aan alle elektrische modellen en merken uitvoeren.  

Laadpaal voor de deur 

 
Heb je al een elektrische auto en kun je deze voor de deur parkeren thuis of op kantoor? Dan is het mogelijk interessant om een eigen laadpaal aan te schaffen. Bij van Driel kun je terecht voor advies over de aanschaf van een laadpaal, kabels en laadpassen. Kom je langs bij van Driel? Dan kun je je EV gemakkelijk laden bij het laadpunt voor de deur!  

Van Driel Automotive |
Opaallaan 2-6 2132 XT Hoofddorp | www.vandrielautomotive.com
Volg van Driel ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!