Vangorp1

Van Gorp Auto’s nieuwe aangesloten partner EDGe Mobility

Van Gorp Auto’s heeft de EDGe Mobility audit op donderdag 25 maart 2021 met succes afgerond en is daarmee een Expert in elektrisch rijden.  

Bij van Gorp Auto’s kun je rekenen op een persoonlijke en vakbekwame service. Dankzij de kennis en moderne werkplaats stellen ze bij van Gorp de juiste diagnose aan je elektrische of hybride auto. Een elektrische auto bestaat uit minder bewegende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Toch heeft een elektrische auto nog steeds onderhoud nodig naast de gebruikelijke controles zoals: verlichting, veiligheidsgordels en de werking van deuren, sloten en ramen. Denk hierbij aan de mechanische remmen, de aandrijving en de wielophanging.  

EV onderhoud, reparatie en laadadvies in Reusel

Onderhoud of reparatie aan een elektrische auto vereist andere technieken, specialistische kennis en een veilig aanpak. Bij van Gorp ben je op het juiste adres en staan ze voor totaal-onderhoud. Dat betekent niet alleen onderhoud en een reparatie, maar ook laadadvies. Ze staan voor je klaar met persoonlijk advies over de aanschaf van een laadpaal of laadoplossing aan de muur. 

Uiteraard kun je hier ook terecht voor het laden van je elektrische of hybride auto tijdens een bezoek, en beantwoorden ze al je vragen over elektrisch rijden! Neem contact op met Van Gorp Auto’s voor meer informatie of plan een afspraak in de werkplaats!

Van Gorp Auto’s | Lange Voren 28 5541 RT Reusel | www.vangorpautos.nl
Volg van Gorp Auto's ook op Facebook!