Edge Mobility IMG 4210 Bewerkt

Wat kies jij? Een merkdealer of een onafhankelijk EV specialist? | EDGe Mobility

Je mag van je werkgever een auto leasen uitzoeken! Kies je dan voor een ‘ouderwetse’ auto met fossiele brandstof of de goedkoopste elektrische auto? En stap je dan bij een dealer binnen of kies je juist voor een onafhankelijk EV specialist van EDGe Mobility met een ruimte objectieve keuze?

Elektrische auto leasen

“Zakelijke rijders vragen om gedetailleerd advies als het gaat om een elektrische auto leasen” vertelt eigenaar Edwin van Baan Automotive. Een klant nam een optie op de lease van de net geïntroduceerde E-tron zonder te weten dat wij als onafhankelijk autobedrijf de Audi ook konden leveren. Door onze flexibiliteit en met goed advies hebben we aan zijn vraag voldaan en hebben wij ervoor gezorgd dat hij in dezelfde week elektrisch kon rijden. “Het maakt me enorm trots als wij als bedrijf zo flexibel omgaan met de wensen van de klant.”

 

Onafhankelijk en brede EV kennis

Het team van Baan Automotive heeft brede vakkennis van voertuigtechniek. En als onafhankelijk autobedrijf werken wij aan fossiele voertuigen. Maar we zien dat de vraag in de markt naar elektrische auto’s toe neemt. Op de ontwikkeling in de markt hebben wij direct geschakeld en zijn daarom partner bij EDGe Mobility hét landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden? Zij delen kennis en geeft trainingen en hebben een sterke vertegenwoordiging naar fleet-owners wat voor ons interessant is voor EV-leaserijders van een elektrische auto. Wij hebben met veel van onze klanten persoonlijk contact. Als onafhankelijk EV-specialist begeleiden wij automobilisten en EV-rijders bij de aankoop of lease van een elektrische auto. Het geeft een voldaan gevoel als een klant tevreden over zijn keuze waarin wij geadviseerd hebben.