Laadpalen

EDGe Mobility-partners verzorgen de levering en installatie van laadpunten of -palen thuis en op het werk. Dit doen we op basis van een uitgebreid adviesgesprek om er zo precies achter te komen welke laadpaal of welk laadpunt het beste bij uw EV en uw wensen past. 

Hoogwaardige laadoplossingen

Alle EDGe Mobility-partners zijn gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride auto’s en bieden de volgende voordelen:

  • Merk-onafhankelijk technologie
  • Transparantie & scherpe tarieven
  • Professioneel advies
  • Ruim assortiment

Laadpaal thuis of bij kantoor! 

EDGe Mobility installeert merkonafhankelijke oplaadpunten bij jou thuis of bij kantoor. Bij publieke laadpalen kan je terecht met een EV laadpas.

Vraag een offerte of laadpas aan bij een EDGe Mobility-partner bij jou in de buurt!

EDGe Mobility partners

Oplaadpunten bij EDGe Mobility autobedrijven

De autobedrijven die zich hebben aangesloten bij EDGe Mobility zijn voorzien van laadpalen om elektrische auto’s op te laden tijdens onderhoud of reparatie. De laadoplossingen zijn merkonafhankelijk.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen normaal laden en snel laden? 

Een thuis- of publieke laadpaal beschikt over wisselspanning die in de auto wordt omgezet naar gelijkspanning en vervolgens wordt opgeslagen in de batterij. Een snel-laadstation biedt gelijkspanning waardoor dit meteen in de batterij kan worden opgeslagen. Dit scheelt tijd; bij snel laden is een auto gemiddeld na 30 – 45 minuten voor 80% opgeladen. De manier van laden heeft effect op je HV-batterij. 
Wil je meer weten over verschillende laadmogelijkheden? Dat lees je hier! 

Waar kan ik een laadpas aanvragen?

Alle aangesloten EDGe Mobility autobedrijven beschikken over EDGe Mobility laadpassen en laadtags. Neem contact op met een van onze partners bij jou in de buurt voor meer informatie.

Heb ik invloed op de actieradius?

Je kan als bestuurder van een elektrische auto invloed hebben op de actieradius. In dit artikel geven we je vijf tips hoe je efficiënt kunt rijden in je elektrische auto. Een elektrische auto is al beter voor het milieu maar we willen nog steeds geen energie verspillen. Daarnaast is het verstandig om je HV-batterij in topconditie te houden en onderhoud uit te voeren bij je elektrische auto.

Wat zijn de mogelijkheden in de EDGe Mobility app?

De app kan voor verschillende doelen gebruikt worden en natuurlijk gelinkt worden aan je eigen EV Laadpas of sleutelhanger. Je kunt door middel van de applicatie makkelijk een publieke laadpaal vinden bij jou in de buurt door de digitale kaart binnen de app. Je kunt ook zoeken op stad, postcode of serienummer van de laadpaal. Daarnaast kun je eenvoudig informatie over de historische transacties bekijken met de applicatie. Informatie zoals locatie, laadduur en transactiekosten worden getoond.

Download gratis de EDGe Mobility app

Vind oplaadpunten bij jou in de buurt en krijg toegang tot 20.000 laadstations door heel Europa.
Je houd eenvoudig je transactie historie bij en betaald makkelijk met de EDGe Mobility app.

Apple store Google Play Store