Een totaalpakket 

EDGe Mobility is een keurmerk voor EV-specialisten. EV-specialisten die speciaal opgeleid zijn voor het uitvoeren van onderhoud aan een elektrische of hybride auto. EDGe Mobility biedt een totaalpakket, inclusief alle kennis, opleidingen en support.


Wij zijn een initiatief van AutoNiveau en Innovam. Deze opleiders in de mobiliteitsbranche maken zich sterk voor ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en richtten daarom in 2019 het keurmerk EDGe Mobility op

Kennis en support

Als EDGe Mobility-partner heb je alle kennis in huis door onze trainingen. Niet alleen voor de autotechnici, ook de service adviseurs worden opgeleid. Komen jullie er even niet uit? Als aangesloten partner heb je toegang tot onze helpdesk. Wij staan voor je klaar met complexe vraagstukken en fabrikanteninformatie.


Niet alleen kennis is van belang. Wij geven advies over de benodigde gereedschappen om de auto’s optimaal te kunnen onderhouden en bij storingen efficiënt diagnose te stellen. Als een klant zich bij jou als EDGe Mobility-bedrijf meldt, kun jij met behoud van fabrieksgarantie zijn elektrische voertuig repareren. 

...Loading

Een autobedrijf gespecialiseerd in elektrisch rijden zonder laadpaal? Dat kan niet. Als aangesloten partner beschik je over een laadstation waar klanten tijdens een bezoek kunnen laden. Daarnaast kunnen klanten bij jou terecht voor laadadvies en laadvoorzieningen. 


EDGe Mobility is een premium keurmerk, dat staat voor kennis, kunde en service. Je behoort tot een groep autobedrijven die veel meer kennis heeft van elektrische auto’s dan andere bedrijven. Dat verkondigen wij in onze landelijke marketing. 

 

Samen staan we nog sterker

Samen zorgen we voor een nog sterker merk. Jij hebt als bedrijf al een naam in de regio waar je werkzaam bent, de volgende stap? Aan iedereen in de omgeving laten weten dat jij expert bent in elektrisch rijden. Wij zorgen ervoor dat je de middelen krijgt om jouw EDGe Mobility-bedrijf goed te promoten. 

Aansluiten bij EDGe Mobility vergt een investering. Hoe groot die investering precies is, kunnen we zo op afstand niet zeggen, dit hangt af van je huidige situatie. Wat heb je allemaal al in huis, en wat is daarnaast nog nodig. 

  • image

    Door goed te luisteren naar de klantvraag over actieradius, laadsystemen en het geven van gedegen advies kopen EV- rijders bij ons hun elektrische auto.

    image Mathijs van Leeuwen, Van Leeuwen Auto’s, Kesteren
  • image

    Door ons aan te sluiten, hebben we altijd alle informatie bij de hand die nodig is om aan de slag te gaan.

    image Emiel Stolk, Stolk Autoservice, Dieverbrug

Experts in elektrisch rijden 

Auto Dobber Geesteren Edge Mobility Foto Personeel
21-12-2021

Auto Döbber nieuwe EV-specialist in Geesteren

Op 16 december heeft Auto Döbber de EDGe Mobility audit met succes afgerond en zijn ze Expert in elektrisch rijden en een nieuwe officiële partner van EDGe Mobility. Met een elektrische of hybride auto...

Meer lezen
Audit Van Geel
15-10-2021

Autobedrijf van Geel in Hoeven is Expert in elektrisch rijden

Na een succesvolle audit op 14 oktober is Autobedrijf van Geel een Expert in elektrisch rijden en aangesloten bij EDGe Mobility. Met je elektrische of hybride auto ben je op het juiste adres in Hoeven...

Meer lezen
Audit Frank Pluym 4
06-10-2021

Garage Frank Pluym | Nijmegen | EV Specialist

Sinds 5 oktober 2021 is Garage Frank Pluym uit Nijmegen een officiële partner van EDGe Mobility en daarmee een Expert in elektrisch rijden! Blijven ontwikkelen is altijd een belangrijk onderdeel geweest...

Meer lezen