Auto Dobber Geesteren Edge Mobility Foto Personeel

Auto Döbber nieuwe EV-specialist in Geesteren

Op 16 december heeft Auto Döbber de EDGe Mobility audit met succes afgerond en zijn ze Expert in elektrisch rijden en een nieuwe officiële partner van EDGe Mobility. Met een elektrische of hybride auto ben je hier aan het juiste adres voor alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Van aanschaf tot onderhoud en reparaties. 

EV-specialisten  

De monteurs van Auto Döbber beschikken over de juiste certificaten, worden meerdere keren per jaar getraind en hebben toegang tot aanvullende technische fabrikanten informatie. Maar ook voor een aankoopadvies van een elektrische auto ben je op de juiste plek. Vanzelfsprekend beschikken ze over de juiste gereedschappen, tools en moderne werkplaats.  

Onderhoud elektrisch auto  

Ben jij de gelukkige eigenaar van een elektrische auto? Dan wil je die natuurlijk in topconditie houden. De onderhoudskosten en onderhoudsfrequentie van een elektrische auto liggen gemiddeld lager. Dit komt omdat er minder onderdelen periodiek vervangen moeten worden zoals motorolie, bougies, een luchtfilter en distributieriem. Een elektrische auto bestaat namelijk uit minder bewegende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Echter is onderhoud nog altijd belangrijk! 

Het is voor de veiligheid belangrijk om bijvoorbeeld tijdens onderhoud de aandrijving, wielophanging en banden te controleren. Voorbeelden van onderhoud bij een volledig elektrische auto die van belang zijn om in topconditie te blijven zijn de remmen en de airco (koeling systeem HV-batterij). 

Laadpaal, laadpassen en advies 

Heb je de mogelijkheid om je elektrische auto voor de deur te parkeren? Dan kan het interessant zijn om een eigen laadpaal aan te schaffen. De kosten liggen gemiddeld lager dan bij een openbare laadpaal of snel laadstation. Ook hierbij bieden ze ondersteuning. Ze zijn immers Expert in elektrisch rijden. Uiteraard staat er een laadpaal voor de deur om tijdens een bezoek je elektrische auto te laden.  

Auto Döbber | Lutkeberg 38 7678 AJ Geesteren | www.autodobber.nl
Blijf op de hoogte en volg Auto Döbber op Facebook, Instagram en LinkedIn!