Edgemobility26

Auto Kort partner EDGe Mobility | EDGe Mobility

Auto Kort uit Oosterwolde is een partner van EDGe Mobility, het landelijke netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden.

Auto Kort is aangesloten bij EDGe Mobility en Experts in elektrisch rijden. De medewerkers zijn up-to-date opgeleid en kunnen alle klantvragen beantwoordt worden op het gebied van elektrisch rijden. De werkplaats is voorzien van moderne gereedschappen en tools. Daarmee beschikken ze over alle middelen, kennis en motivatie om je elektrische of hybride auto in top conditie te houden. Heb je nog geen elektrische auto? Bij Auto Kort gaan ze voor je aan de slag! 

Elektrische occasions, onderhoud en reparaties bij Auto Kort


''Wij zoeken graag voor u naar de elektrische auto die u zoekt. Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij gaan voor u aan de slag. 

Dat u blij bent met uw elektrische auto is onze grootste drijfveer. Niet alleen op het moment van aankoop, maar ook daarna. We doen dat door niet alleen een auto te verkopen, maar ook door service en onderhoud te leveren en advies te geven over de aanschaf van een laadpaal. Eerlijk zaken doen en afspraken nakomen is waar wij voor staan.''

Op de vernieuwde website van Auto Kort lees je alles over de services en diensten bij Auto Kort op het gebied van elektrische auto's! 


Auto Kort | Hornleger 2A 8431 HL Oosterwolde | www.autokort.nl 
Volg Auto Kort ook op Facebook en Instagram!