Auditolsman

Auto Olsman nieuwe aangesloten partner van EDGe Mobility

Op 29 maart 2021 heeft Auto Olsman de EDGe Mobilty audit behaald en is daarmee een nieuwe aangesloten partner van EDGe Mobility en Expert in elektrisch rijden. 

Onderhoud of een reparatie aan een elektrische auto vereist andere technieken, specialistische kennis en een veilig aanpak. Bij Auto Olsman zijn ze Expert in elektrisch rijden en ben je op het juiste adres met je elektrische of hybride auto. Een elektrische of hybride auto heeft net als een auto met een verbrandingsmotor onderhoud nodig. Maar wel een ander soort onderhoud. Het vereist andere technieken en specialistische kennis. Bij de EDGe Mobility partners zijn de monteurs hier speciaal voor opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij elektrische en hybride auto’s.  

Is je elektrische of hybride auto toe aan onderhoud of een reparatie, plan dan een afspraak in voor de werkplaats van Auto Olsman 

Laadpaal EDGe Mobility Beerzerveld

Laden en laadadvies bij Auto Olsman in Beerzerveld 

Auto Olsman beschikt over een laadstation en je kan hier terecht voor advies over alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Vanzelfsprekend staan ze voor je klaar met advies over de aanschaf van een laadvoorziening!  

Auto Olsman | Westerweg 11 7685 PK Beerzerveld | www.auto-olsman.nl