Edge Mobility EV Rijders Gezin

Een elektrische auto kopen | EDGe Mobility

Je staat op het punt om een elektrische auto te kopen. Waar moet je dan op letten en rekening mee houden? Je zoekt dan het liefst een garage in de buurt met jarenlange kennis en ervaring!

EV-rijders van het eerste uur kopen en onderhouden hun nieuwe of gebruikte Tesla of E-voertuig bij Van Leeuwen Auto’s. ‘Door goed te luisteren naar de klantvraag over actieradius, laadsystemen en het geven van gedegen advies kopen EV- rijders hier hun elektrische auto’ zegt eigenaar Mathijs van Leeuwen. ‘De auto moet echt bij de klant passen. We willen een mismatch voorkomen’.

Vanaf 2009 houden wij ons bezig met elektrisch rijden. En sinds 2013 gaan we vol mee met de markt. Daarom hebben wij ons aangesloten bij EDGe Mobility en zijn wij partner bij het landelijk netwerk van erkende autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden.

Op deze manier zijn we voorbereid op de toekomst en we werken samen aan de nieuwste technologieën. EDGe Mobility deelt kennis en geeft trainingen. Ons hele team van receptie, sales en monteurs zijn goed opgeleid en de werkplaats voldoet aan alle eisen. Door onze jarenlange ervaring krijgt elke EV-rijder advies dat voldoet aan zijn klantvraag.