Edge Mobility Multimeter En Card IMG 3920

Kars ten Have EV specialist - Experts in elektrisch rijden

Bij Kars ten Have zit je goed met een elektrisch auto! In dit bedrijf zijn ze gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan elektrische en hybride auto's. Een elektrische auto kent een ander onderhoud dan de auto met een verbrandingsmotor. De frequentie ligt lager omdat er onder andere minder bewegende onderdelen zijn die periodiek vervangen moeten worden. Echter is onderhoud bij een elektrische auto nog altijd van belang, en dat doe je bij een officiële EDGe Mobility partner zoals Kars ten Have in Westerbork.  

Om je elektrische auto in topconditie te houden is onderhoud belangrijk. Zoals gezegd is onderhoud anders bij een elektrische auto dan bij een auto met verbrandingsmotor. De onderhoudskosten en onderhoudsfrequentie van een elektrische auto liggen gemiddeld lager. Dit komt omdat er minder onderdelen periodiek vervangen moeten worden zoals motorolie, bougies, een luchtfilter en distributieriem. Een elektrische auto bestaat namelijk uit minder bewegende onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage. Voorbeelden van onderdelen die wel onderhoud nodig hebben zijn de airco, het onderstel en de remmen. Wil je meer weten over EV-onderhoud dat lees je hier!   

Wist je dat veel elektrische auto's regeneratief kunnen remmen? Wanner men veel gebruik maakt van regeneratief remmen worden de mechanische remmen minder gebruikt. Dit kan ervoor zorgen dat deze niet meer optimaal werken. Daarom is een controle van de remmen heel erg belangrijk omdat de mechanische remmen ten alle tijden goed moeten werken!   

Kars ten Have Expert in elektrisch rijden  

Is je auto toe aan onderhoud of een reparatie? Bij Karst ten Have weet je zeker dat je weer snel op weg bent. De monteurs volgen EV-specialisatie trainingen en in de moderne werkplaats zijn de juiste EV-tools aanwezig. Via de site kun je gemakkelijk een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt!   

Heb je de mogelijkheid om je elektrische auto voor de deur te zetten? Dan is het handig om een eigen laadpaal tot je beschikking te hebben. Bij Kars ten Have kun je ook daarvoor terecht. Terwijl ze je adviseren over welke laadpaal het meest geschikt is voor de elektrische auto, kun je de auto opladen bij het laadstation. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen de monteurs deze kosteloos bij je installeren. Vraag de medewerkers van Autobedrijf Kars ten Have naar de voorwaarden.   

Heb je nog geen elektrische of hybride auto maar wil je de overstap maken? Bij Kars ten Have is er een wisselend aanbod in elektrische occasions. Staat jouw elektrische of hybride droomauto er niet bij? Neem contact op met Kars ten Have. Ze gaan graag voor je op zoek! Niet voor niets zijn ze Experts in elektrisch rijden!  


Kars ten Have | De Noesten 70 9431TG Westerbork | www.karstenhave.nl

Volg Kars ten Have ook op Facebook en Instagram! Zo blijf je op de hoogte van acties en e-occasions!