Edge Mobility VER Innovam Samenwerking

Samenwerking VER en Innovam, inzake EDGe Mobility | EDGe Mobility

De Vereniging Elektrische Rijders (VER) en EDGe Mobility, een initiatief van Innovam en haar dochteronderneming AutoNiveau, zijn per 21 februari 2020 een waardevolle samenwerkingsovereenkomst aan gegaan.

Waardevolle bijdrage leveren aan bevordering kwaliteit mobiliteitsbranche als het gaat over EV
Beide partijen vinden dat de voorlichting rondom elektrische voertuigen naar de eindgebruiker moet verbeteren. Tevens willen ze deze eindgebruiker ondersteunen bij het vinden van bedrijven, die in staat zijn elektrische voertuigen op vakkundige wijze te onderhouden en te repareren. 
Ook vinden beide partijen het van groot belang dat de kwaliteit van ondernemingen en hun medewerkers in de mobiliteitsbranche, omtrent het omgaan met en het gebruik van elektrische voertuigen en andere technologische ontwikkelingen, wordt bevorderd en naar een hoger plan wordt getild. Beide partijen willen daar met elkaar een actieve bijdrage aan leveren. 
Zo vindt de eindgebruiker via de VER website een betrouwbaar adres voor onderhoud en reparatie. 
En gaan de VER en EDGe Mobility nauwer samenwerken als het gaat om de examen – en certificeringsactiviteiten van EDGe Mobility. Ook nieuwswaardige ontwikkelingen en overige waardevolle input worden actief met elkaar gedeeld.  
Vereniging Elektrische Rijders (VER)
VER is dé ontmoetingsplek voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrisch rijden. Dus niet alleen bezitters van elektrische auto’s, maar ook toekomstige kopers daarvan.
EDGe Mobility 
EDGe Mobility (een nieuw initiatief van Innovam en AutoNiveau) ondersteunt autobedrijven op het gebied van elektrisch rijden. EDGe Mobility biedt EV-opleidingen, kennis en support door EV-specialisten en Remote Diagnostics support aan. Slimme ondernemers, die deel uit willen maken van het netwerk van specialisten en de continuïteit van hun autobedrijf willen garanderen, sluiten zich daarom aan bij EDGe Mobility.