Vanhooijdonkautobedrijf Edgemobility

Van Hooijdonk Autobedrijf audit met succes afgerond


Een nieuwe expert in elektrisch rijden, specialist in EV. Op dinsdag 13 oktober 2020 heeft Van Hooijdonk Autobedrijf de EDGe Mobility audit met succes afgerond. 

Van Hooijdonk Autobedrijf is in 1949 opgericht in Ulvenhout. Hier kan je al jaren terecht voor onderhoud en reparatie, nieuwe auto's en occasions. Vanaf 13 oktober kan je hier ook terecht voor onderhoud of reparatie aan een elektrische auto. 

Van Hooijdonk Autobedrijf is een universele garage en beschikken over de kennis om onderhoud en reparatie uit te voeren aan alle automerken. Daarbij blijft ook de fabrieksgarantie behouden bij een nieuwe auto omdat Van Hooijdonk Autobedrijf werkt met kwaliteitsonderdelen en volgens de voorschriften van de fabrikanten. Bij deze garage bieden ze ook elektrische en hybride occasions aan met garantie. 

Moderne werkplaats geschikt voor onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen

De afgelopen jaren zijn het aantal elektrische voertuigen sterkt toegenomen en het aantal elektrische rijders blijft maar toenemen. ‘’Daarom is Van Hooijdonk Autobedrijf aangesloten bij het landelijke netwerk EDGe Mobility en investeren wij in de toekomst van ons bedrijf, in aanvullende kennis en vaardigheden van onze medewerkers en is onze werkplaats voorzien van specifieke tools.’’

Van Hooijdonk Autobedrijf | Chaamsebaan 8 4851 SN  Ulvenhout | www.hooijdonk.nl