Moet ik mijn Tesla laten onderhouden bij Tesla zelf?

Nee, je kan zelf bepalen bij wie jij je Tesla laat onderhouden.
EDGe Mobility-partners zijn erkende autobedrijven en EV-specialisten die werken volgens de voorschriften en de NEN 9140 norm. Je kan bij hen terecht voor Tesla-onderhoud. 

EDGe Mobility partner in de buurt

Tesla diagnose

Wist je dat alle EDGe Mobility partners toegang hebben tot de originele diagnosetester van Tesla? Niet alleen voor advies en Tesla-onderhoud kan je bij onze partners terecht, maar ook voor het laden. De partners beschikken over een laadpaal die je tijdens openingstijden kan gebruiken.

Accu's
Wil je meer informatie over de accu’s, onderhoud, advies over het laden of heb je een andere vraag? Neem contact op met een van onze partners. Ze staan voor je klaar met advies! 

Garantie

Wij raden je aan jouw voertuig te laten onderhouden volgens het schema in de handleiding, maar als je dit nalaat heeft dit geen gevolgen voor je beperkte garantie nieuw voertuig.

Maak tijdig een afspraak
Wanneer je echter een servicewaarschuwing ontvangt en dan niet tijdig een afspraak maakt met een EDGe Mobility partner waarna verdere schade aan de auto ontstaat, kan dit gevolgen hebben voor je garantie.

Oplaadpunt thuis

Thuis laden is voor veel elektrische rijders de beste optie, het grote voordeel is dat de laadkosten laag zijn en de elektrische auto elke ochtend een volle batterij heeft.  

Een laadpaal vraagt relatief veel vermogen in vergelijk tot de rest van de huisaansluitingen, daarom is goed advies en installatie door een erkende installateur aan te bevelen. EDGe Mobility-partners geven het beste advies afhankelijk van jouw situatie. 

Lees meer Tesla relevante artikelen

Edgemobility21
11-05-2021

Onderhoud aan een elektrische auto – hoe zit dat nou precies?

Onderhoud aan elektrische auto’s is anders dan aan auto’s met een verbrandingsmotor. De onderhoudskosten en onderhoudsfrequentie van een elektrische auto liggen gemiddeld lager. Dit komt omdat er minder...

Meer lezen
Edgemobility13
06-04-2021

Originele Tesla-diagnoseapparatuur | EV specialisten

AutoNiveau heeft sinds enkele weken de beschikking over de originele Tesladiagnoseapparatuur. Hiermee kan op afstand een Tesla worden uitgelezen en diverse instellingen worden gemaakt. Hierdoor worden...

Meer lezen
Tesla Raam Stolk
12-04-2021

Tesla-voorruit vervangen | EV specialisten

Steeds meer auto's hebben een ADAS (Advanced Driver Assistance System) ofwel onderdelen van een Auto Pilot-systeem aan boord. Een van de meest toonaangevende merken hierin en een voorbeeld voor vele andere...

Meer lezen

Download gratis de EDGe Mobility-app

Vind oplaadpunten bij jou in de buurt en krijg toegang tot 20.000 laadstations door heel Europa.
Je houdt eenvoudig je transactiehistorie bij en betaalt makkelijk met de EDGe Mobility-app.

Apple store Google Play Store